Atsiliepimai

Sergejus sako:
2012/08/07
Labai faina sodyba, ypač patiko, kad nors ir kaimo stiliaus, bet viskas subtiliai ir skoningai padaryta, ir nameliuose ir aplinkoje. Salė svečių name labai erdvi ir šviesi, kas tikrai retai sutinkama net didelėse sodybose. Аtstumas iki Kauno taip pat labai džiugina.

Tomas sako:
2012/08/14
Dar nesu čia buvęs, bet virtualus turas nustebino savo kokybe, kuriame viską buvo galima pamatyti lyg būtum sodyboje. Todėl planuojam artimiausią savaitgalį ten apsistoti.

Lina sako:
2012/08/14
Šioje sodyboje šventėme savo vestuves šią vasarą, esame viskuom patenkinti, nuostabi sodybos aplinka, labai tvarkingas sodybos vidus, nuostabūs šeimininkai, skanus maistas! Labai liuks sodyba! Sėkmės šeimininkams!

Vita sako:
2012/08/19
Ką tik sugrįžau iš puikiai suorganizuotos šventės šioje sodyboje. Iš tiesų ji šviesi, jauki, erdvi, viskas joje padaryta apgalvotai ir su meile. Čia galite švęsti įvairiausias šventes, nes ir patiems išrankiausiems nieko, manau, nepritrūks. Svečius pasitinka ir išlydi šiluma, rūpesčiu ir šviesiomis akimis švytintys šeimininkai, kuriems iš tiesų linkiu sėkmės, nesibaigiančio svečių būrio ir angelų globos.

Andi sako:
2012/09/28
Mes gyvenome šioje sodyboje su negalia turinčiais jaunuoliais ir likome labai patenkinti. Labai graži ir jauki aplinka. Nameliuose jautėmės lyg namie kadangi buvome aprūpinti visais reikalingais daiktais. Čia netrūksta ir pramogų jei tik norisi. Šios sodybos šeimininkas yra labai supratingas ir sukalbamas šeimininkas. Norime jam padėkoti už gerai praleistą poilsį.

Eglė ir Julius sako:
2012/10/15
Labai nuoširdžiai dėkojame sodybos šeimininkams už puikiai suorganizuotą vestuvių šventę 2012-09-29. Viskas buvo idealu – buvo pasirūpinta kiekvienu, pamaitinta, apnakvydinta – šeimininkai puikūs, puikios ir virtuvės darbuotojos – maistą gyrė tiek jaunas, tiek senas – o ypač antros vestuvių dienos kopūstų sriubą – ji buvo pasakiška. Neslėpsime, jog sodybą rinkomės ne tik dėl jos strategiškai geros vietos – labai gerą įspūdį paliko nuoširdūs šeimininkai, kurie laiku ir vietoje pareikšdavo nuomonę tam tikrais klausimais (juk jų patirtis šiame versle tikrai ne pirmi metai, tad žino visus švenčių užkulisius), patardavo, išspręsdavo kilusius klausimus žaibišku greičiu, todėl šią sodybą tikrai rekomenduojame visiems – sodyba kiekvienam paliks jaukų, šiltą įspūdį ir kažkokią savą dvasią…
Tikrai kuo didžiausias AČIŪ už viską ir tikimės, kad ši šventė buvo mums ne paskutinė šioje sodyboje
Pagarbiai,
Eglė ir Julius

Ernesta sako:
2013/06/10
Tik patys geriausi atsiliepimai apie šią sodybą. Viskas tiesiog idealu ir puiku. Sodyba labai patiko, erdvi, patogi, jauki, visur labai švaru, tvarkinga, aplinka sutvarkyta, pušys, gaivus oras. Sodybos šeimininkai labai geri žmonės. Čia šventėme savo vestuves, ir tikrai dar kartą norėtume čia sugrįžti. Visiems draugams ir pažįstamiems rekomenduojame šią sodybą. Tikrai pati geriausia ir vienintelė tokia nuostabi Kauno sodyba

Rasa ir Rikantas Vasiliauskai sako:
2013/06/23
Nuostabūs šeimininkai, nuostabūs darbuotojai, nuostabi aplinka. Maistas be proto skanus!!! Viskas nuostabu!Šventėme savo vestuves čia. Visi liko labai patenkinti! Jei tik reikės šventei namelio, nedvejodami kreipsimes vėl čia!!! Manau ši sodyba taps mūsų antrais namais! Dėkojame šeimininkams ir visiems darbuotojams! Tikrai viskas super!

Vilma sako:
2014/01/02
Puiki sodyba, skanus ir gausus stalas, patogu, jauku, viskas liuks. Ypatingai skani kopūstienė.

Jolita sako:
2014/07/01
Jau buvom daug kartu ir visada laaaabai patiko. Sėkmės Jums!

Monika sako:
2014/08/24
Labai graži sodyba, puikus aptarnavimas, man čia labai patiko. Jei bus kokia proga žadame vėl apsilankyti 🙂

Renaldas sako:
2014/11/30
Puikiai atšvenčiau jubiliejų Jūsų sodyboje. Maloni atmosfera, nuostabūs šeimininkai, graži aplinka, skanus maistas. Viskas tiesiog super. Šilti prisiminimai išliks ilgam laikui.
Gera vieta, netoli Kauno ir kas aktualu sodyba gana lengva rasti. Tikrai rekomenduoju. AČIŪ Tomai… linkėjimai… 🙂

Agnė sako:
2015/01/20
Savaitgalį šventėme vyro gimtadienį. Nuomojomės vidutinį pastatą – pirtelę. Labai patiko aplinka, visur tvarkinga, virtuvėlėje yra viskas ko reikia, kad galėtum švęsti kaip namie: įvairaus dydžio lėkštės, dubenėliai, įrankiai, stiklinės, taurės – nereikia sukt galvos. Maisto neužsisakinėjom, viską ruošėmės patys, todėl šiuo klausimu negaliu nieko pasakyt. Šeimininkas labai malonus. Viskas praėjo labai puikiai. Tikrai drąsiai rekomenduojam.

Klientai sako:
2015/04/20
Labai puiki vieta šventėms. Rami vieta, šalia miško. Viskas labai apgalvota, patogiai ir jaukiai įrengta. Nepamiršti ir mažieji sodybos svečiai – čia jiems įkurta žaidimų aikštelė – čiuožykla, smėlio dėžė, sūpynės, sezono metu – nemažas batutas. Šeimininkai labai malonūs, paslaugūs, lankstūs. Visiems dalyvavusiems mūsų šventėje labai patiko. Manau, tikrai dar sugrįšime čia
Dėkojame šeimininkams ir linkime geriausios kloties

Valdas sako:
2015/05/10
Nuostabi vieta ir nuostabus TVIRTŲ RĄSTŲ NAMAS su dar nuostabesnė šios vietos AURA.
Nuoširdi padėka nuo mūsų visos šeimos ir svečių už ypatingai gerą priėmimą ir aptarnavimą. Visas kolektyvas liko viskuo labai patenkintas.
Šeimininkas yra labai supratingas, labai praktiškai konsultuojantis ir patariantis visais būsimo pokylio reikalais.
Nuoširdus Ačiū – tikrai sugrįšime!!!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *